C2020-701 PDF Dumps

How to use our free ibm C2020-701 PDF Dumps

Our Free C2020-701 PDF dumps are based on the full C2020-701 mock exams which are available on our Web Site. The ibm C2020-701 PDF consists in questions and answers with detailed explanations.
You can use the PDF C2020-701 practice exam as a study material to pass the C2020-701 exam, and don't forget to try also our C2020-701 testing engine Web Simulator.

On-Line Users: {{voteInfo.result.viewUsers}}
Subscribed Users: {{voteInfo.result.subscribedUsers}}
Thank you for your vote {{voteInfo.result.stars}} Your vote has already been submitted ({{voteInfo.result.votingPeople}} votes)

Follow us on SlideShare to see the latest available C2020-701 tests pdf.

										
											Q1.When using the suppress zero option in a cube view, data that is in an aggregated or calculated value but still
zero will display as what?
 - A:   Highlighted in blue
 - B:   Zeros
 - C:   Hidden
 - D:   Bold text

 solution: C

Explanation:
answer is verified.


Q2.Which three statements are true regarding TM1 Excel functions? (Choose three.)
 - A:   The VIEW function creates an optimized view of the cube specified by the cube argument.
 - B:   The DBR function stands for Database Read.
 - C:   The value returned by the DBRA function cannot be edited.
 - D:   ELCOMP returns the name of a child of a consolidated element in a specified dimension
 - E:   SUBNM returns the element of a dimension subset and allows a double-click to bring up the subset editor.

 solution: A, D, E



Q3.What are three reasons why you would choose an Active Form over other report styles? (Choose three.)
 - A:   When the user needs to drill down and drill up on rows
 - B:   When the user needs to drill down and drill up on columns
 - C:   When the user needs to suppress zeros
 - D:   When there is a need to dynamically format cells
 - E:   When the user needs to move dimensions around the report

 solution: A, C, D



Q4.A financial controller wants to create a financial statement report however, the chart of accounts dimension has
more aggregations than is required for the report. The controller wants to create a subset that has only the sub
account and account elements
How should this be accomplished?
 - A:   Use the Filter by Attribute function.
 - B:   Use the Filter by Level function.
 - C:   Use the Filter by Wildcard function.
 - D:   Use the Filter by Element function.

 solution: B



Q5.Which three selections are available when filtering a TM1 cube view? (Choose three.)
 - A:   TopCount
 - B:   Max
 - C:   BottomPercent
 - D:   BottomSum
 - E:   GreaterThan

 solution: A, C, D



Q6.A user wants to create a view looking at a particular product called "101 - Chips". They use the "Filter by Wild
Card' function to locate the product, but no elements are returned.
Which statement describes what is happening?
 - A:   The user does not first select the Hierarchy Sort function.
 - B:   The user does not first select the All function.
 - C:   The user did not first select the Reload Subset function.
 - D:   The user should be using Filter by Level function.

 solution: B



Q7.What is the difference between a TM1 Sandbox and a Personal Workspace?
 - A:   A Personal Workspace allows you to work in a private area where a Sandbox is shared.
 - B:   A Personal Workspace is a special default unnamed Sandbox where you begin your work.
 - C:   A Personal Workspace is shared.
 - D:   A Personal Workspace does not require you to commit your data as a Sandbox does.

 solution: B



Q8.When exporting a cube view from TM1 Web, which prerequisite is required to ensure charts are included?
 - A:   DoJo 1.6
 - B:   Java Runtime Engine (JRE)
 - C:   Microsoft Excel
 - D:   Adobe Acrobat

 solution: C

Explanation:
answer is corrected.


Q9.A user wants to update TM1 data within a Microsoft Excel worksheet. What are the three ways to do this?
(Choose three.)
 - A:   Create an Active Form from within TM1 Cube Viewer.
 - B:   Create a Snapshot from within TM1 Cube Viewer.
 - C:   Create a Sandboxfrom within TM1 Cube Viewer.
 - D:   Select In-Spreadsheet Browser from within TM1 Perspectives.
 - E:   Create an Excel Slice from within TM1 Cube Viewer.

 solution: A, D, E



Q10.Which three statements are correct about aliases? (Choose three.)
 - A:   Aliases must be unique within the dimension.
 - B:   Subset (user defined consolidation) cannot be the same name as an alias.
 - C:   Aliases can be used for alternative languages.
 - D:   There can only be one alias per dimension.
 - E:   Aliases must only contain non-numeric string characters.

 solution: A, B, C