CISSP 2018 PDF Dumps

How to use our free isc CISSP 2018 PDF Dumps

Our Free CISSP 2018 PDF dumps are based on the full CISSP 2018 mock exams which are available on our Web Site. The isc CISSP 2018 PDF consists in questions and answers with detailed explanations.
You can use the PDF CISSP 2018 practice exam as a study material to pass the CISSP 2018 exam, and don't forget to try also our CISSP 2018 testing engine Web Simulator.

On-Line Users: {{voteInfo.result.viewUsers}}
Subscribed Users: {{voteInfo.result.subscribedUsers}}
Thank you for your vote {{voteInfo.result.stars}} Your vote has already been submitted ({{voteInfo.result.votingPeople}} votes)

Follow us on SlideShare to see the latest available CISSP 2018 tests pdf.

										
											Q1.When assessing an organization's security policy according to standards established by the International
Organization for Standardization (ISO) 27001 and 27002, when can management responsibilities be defined?
 - A:   Only when assets are clearly defined
 - B:   Only when standards are defined
 - C:   Only when controls are put in place
 - D:   Only procedures are defined

 solution: A



Q2.Which of the following types of technologies would be the MOST cost-effective method to provide a reactive
control for protecting personnel in public areas?
 - A:   Install mantraps at the building entrances
 - B:   Enclose the personnel entry area with polycarbonate plastic
 - C:   Supply a duress alarm for personnel exposed to the public
 - D:   Hire a guard to protect the public area

 solution: D



Q3.An important principle of defense in depth is that achieving information security requires a balanced focus on
which PRIMARY elements?
 - A:   Development, testing, and deployment
 - B:   Prevention, detection, and remediation
 - C:   People, technology, and operations
 - D:   Certification, accreditation, and monitoring

 solution: C

Explanation:
Reference: https://www.giac.org/paper/gsec/3873/information-warfare-cyber-warfare-future-warfare/106165
(14)


Q4.Intellectual property rights are PRIMARY concerned with which of the following?
 - A:   Owner's ability to realize financial gain
 - B:   Owner's ability to maintain copyright
 - C:   Right of the owner to enjoy their creation
 - D:   Right of the owner to control delivery method

 solution: D



Q5.A control to protect from a Denial-of-Service (DoS) attach has been determined to stop 50% of attacks, and
additionally reduces the impact of an attack by 50%. What is the residual risk?
 - A:   25%
 - B:   50%
 - C:   75%
 - D:   100%

 solution: A



Q6.In The Open System Interconnection (OSI) model, which layer is responsible for the transmission of binary data
over a communications network?
 - A:   Physical Layer
 - B:   Application Layer
 - C:   Data-Link Layer
 - D:   Network Layer

 solution: A



Q7.What is the term commonly used to refer to a technique of authentication one machine to another by forging
packets from a trusted source?
 - A:   Smurfing
 - B:   Man-in-the-Middle (MITM) attack
 - C:   Session redirect
 - D:   Spoofing

 solution: D



Q8.Which of the following entails identification of data and links to business processes, applications, and data
stores as well as assignment of ownership responsibilities?
 - A:   Security governance
 - B:   Risk management
 - C:   Security portfolio management
 - D:   Risk assessment

 solution: B



Q9.Which of the following mandates the amount and complexity of security controls applied to a security risk?
 - A:   Security vulnerabilities
 - B:   Risk tolerance
 - C:   Risk mitigation
 - D:   Security staff

 solution: C



Q10.In a data classification scheme, the data is owned by the
 - A:   system security managers
 - B:   business managers
 - C:   Information Technology (IT) managers
 - D:   end users

 solution: B