CSCP PDF Dumps

How to use our free apics CSCP PDF Dumps

Our Free CSCP PDF dumps are based on the full CSCP mock exams which are available on our Web Site. The apics CSCP PDF consists in questions and answers with detailed explanations.
You can use the PDF CSCP practice exam as a study material to pass the CSCP exam, and don't forget to try also our CSCP testing engine Web Simulator.

										
											  
  APICS CSCP
APICS Certified Supply Chain Professional
APICS CSCP Dumps Available Here at:
https://www.certification-questions.com/apics-exam/cscp-dumps.html
Enrolling now you will get access to 223 questions in a unique set of CSCP dumps
Question 1
The question below is based on the following flowchart:
Which of the following phrases most accurately describes the complete flow of demand information?
Options:
A. From supplier to customer
B. From customer to manufacturer C. From customer to supplier
D. From supplier to manufacturer Answer: C
Question 2
The focus of collaborative supply chain management differs from a transactional approach by its emphasis on the:
  https://www.certification-questions.com

APICS CSCP
Options:
A. transportation of goods to the next link in the chain.
B. flow of product information up to the next level of the chain. C. flow of demand information and cash up the chain.
D. flow of supply into an organization.
Answer: C
Question 3
Which of the following scenarios represents a correct application of the Supply-Chain Operations Reference-model (SCOR)?
Options:
A. Sales and marketing refers to SCOR to improve demand generation.
B. Production and engineering uses SCOR best practices to design a new "make" process flow. C. Distribution and logistics selects suppliers from the SCOR reference list.
D. Marketing and development incorporates SCOR Level I metrics for new product design. Answer: B
Question 4
The primary objective of supply chain management is:
Options:
A. minimizing transportation costs.
B. reducing inventory levels.
C. taking a systems approach.
D. implementing advanced technologies. Answer: C
Question 5
Which of the following levels in a supply chain network represents the most upstream external activity?
Options:
A. Supplier to contractor
 https://www.certification-questions.com

APICS CSCP
B. Manufacturing to supplier C. Customer to distribution D. Customer to contractor Answer: A
Question 6
Which of the following marketing strategies emphasizes offering services at a lower price than rival services with comparable features?
Options:
A. Cost leadership
B. Service differentiation C. Customer focus
D. Market responsiveness Answer: A
Question 7
The primary reason for the evolution of the supply chain is:
Options:
A. fewer rejects due to poor quality. B. increased on-time delivery.
C. increased cost savings.
D. increased communication. Answer: D
Question 8
Which of the following factors typically is the most significant impediment to implementing collaborative commerce?
Options:
A. Technology barriers B. Security
 https://www.certification-questions.com

APICS CSCP
C. Corporate culture
D. Return on investment (ROI) Answer: C
Question 9
Compared to a global strategy, a multicountry strategy would be characterized by:
Options:
A. strategy coordination across countries.
B. preferred suppliers located in host countries. C. major strategic decisions coordinated centrally. D. products adapted to local needs.
Answer: D
Question 10
Which of the following corporate strategies is most consistent with a flexible supply chain strategy?
Options:
A. Being the low-price leader
B. Providing the highest-quality service
C. Providing mature products with stable sales D. Emphasizing the quality of the product Answer: B
Would you like to see more? Don't miss our CSCP PDF file at:
https://www.certification-questions.com/apics-pdf/cscp-pdf.html
 https://www.certification-questions.com