C2090-610 PDF Dumps

How to use our free ibm C2090-610 PDF Dumps

Our Free C2090-610 PDF dumps are based on the full C2090-610 mock exams which are available on our Web Site. The ibm C2090-610 PDF consists in questions and answers with detailed explanations.
You can use the PDF C2090-610 practice exam as a study material to pass the C2090-610 exam, and don't forget to try also our C2090-610 testing engine Web Simulator.

On-Line Users: {{voteInfo.result.viewUsers}}
Subscribed Users: {{voteInfo.result.subscribedUsers}}
Thank you for your vote {{voteInfo.result.stars}} Your vote has already been submitted ({{voteInfo.result.votingPeople}} votes)

Follow us on SlideShare to see the latest available C2090-610 tests pdf.

										
											Q1.What are two valid objects that can be created in DB2? (Choose two.)
 - A:   Tree
 - B:   Node
 - C:   Trigger
 - D:   Contexts
 - E:   Sequence

 solution: C, E



Q2.Which type of temporal table can be used to store only time-sensitive data?
 - A:   Bitemporal
 - B:   Time-period
 - C:   System-period
 - D:   Application-period

 solution: D



Q3.When an index is created for a table, where is the metadata for that index stored?
 - A:   In the table definition.
 - B:   In the system catalog.
 - C:   In the schema that the index resides in.
 - D:   In the metadata of the table the index was created for.

 solution: B



Q4.Which product is used to customize execution environments for the purpose of controlling system resources so
that one department or service class does not overwhelm the system?
 - A:   pureScale
 - B:   Workload manager
 - C:   Data partitioning feature
 - D:   Self-tuning memory manager

 solution: B



Q5.What type of mechanism is a simple token value that is used to refer to a much bigger large object (LOB)?
 - A:   locator
 - B:   pointer
 - C:   address
 - D:   reference

 solution: A



Q6.What type of large object (LOB) is used to store LOB data together with the formatted rows on data pages,
instead of in a separate LOB storage object?
 - A:   inline
 - B:   binary
 - C:   internal
 - D:   partitioned

 solution: A



Q7.What is the purpose of the Query Tuner?
 - A:   To automatically capture and stop rogue queries.
 - B:   To provide recommendations and analysis for tuning a single query.
 - C:   To provide recommendations and analysis for tuning up to 100 queries.
 - D:   To recommend indexes and to guide DBAs through the process of creating new indexes.

 solution: B



Q8.Which tool allows users to connect to a DB2 database using a wizard?
 - A:   Control Center
 - B:   IBM Data Studio
 - C:   Universal Connection Expert
 - D:   DB2 Connection Pool Manager

 solution: B



Q9.Which two activities indicate the need for a data warehouse? (Choose two.)
 - A:   Confirm product inventory.
 - B:   Monitor product availability.
 - C:   Summarize sales by region.
 - D:   Identify patterns for products sold in the last five years.
 - E:   Associate one or more products with a purchase order.

 solution: C, D



Q10.What is the primary function of an Online Transaction Processing (OLTP) workload?
 - A:   To combine data from multiple sources.
 - B:   To discover hidden relationships in data.
 - C:   To analyze large amounts of data to find patterns.
 - D:   To make changes to a small number of records within a single transaction.

 solution: D