70-487 PDF Dumps

How to use our free microsoft 70-487 PDF Dumps

Our Free 70-487 PDF dumps are based on the full 70-487 mock exams which are available on our Web Site. The microsoft 70-487 PDF consists in questions and answers with detailed explanations.
You can use the PDF 70-487 practice exam as a study material to pass the 70-487 exam, and don't forget to try also our 70-487 testing engine Web Simulator.

On-Line Users: {{voteInfo.result.viewUsers}}
Subscribed Users: {{voteInfo.result.subscribedUsers}}
Thank you for your vote {{voteInfo.result.stars}} Your vote has already been submitted ({{voteInfo.result.votingPeople}} votes)

Follow us on SlideShare to see the latest available 70-487 tests pdf.

										
											Q1.Errors occasionally occur when saving data using the FlightlnfoContext ADO.NET Entity Framework context.
Updates to the data are being lost when an error occurs.
You need to ensure that data is still saved when an error occurs by retrying the operation. No more than five
retries should be performed.
With which code segment should you replace the body of the SaveChanges() method in the
FlightInfoContext.es file?




[PIC-12]
 - A:   Option A
 - B:   Option B
 - C:   Option C
 - D:   Option D

 solution: C

Explanation:
Testlet 1
Background
You are developing an ASP.NET MVC application in Visual Studio 2012 that will be used to process orders.
Business Requirements
The application contains the following three pages.
A page that queries an external database for orders that are ready to be processed. The user can then
process the order.
A page to view processed orders.
A page to view vendor information.
The application consumes three WCF services to retrieve external data. 
Technical Requirements
Visual Studio Solution:
The solution contains the following four projects.
ExternalQueue: A WCF service project used to communicate with the external order database.
OrderProcessor: An ASP.NET MVC project used for order processing and logging order metadata.
OrderUpload: A WCF service project used to submit order data to an external data source.
Shipping: A WCF service project used to acquire shipping information.
ExternalQueue Project:
Entity Framework is used for data access. The entities are defined in the ExternalOrders.edmx file as shown in
the following diagram.
[PIC-13]
The project contains two services defined in the following files.
IExternalQueueService.es
ExternalQueueService.svc.
The ExternalQueue.Helpers namespace contains a definition for a class named OrderNotFound Exception.
OrderProcessor Project:
Entity Framework is used for data access. The entities are defined in the ProcessedOrders.edmx file as shown
in the following diagram.
[PIC-14]
The classes are contained in the OrderProcessor.Entities namespace. The project contains the following two
controllers.
InboundQueueController.es
ProcessedOrderController.es
WCF service proxies to the ExternalQueue, Shipping and OrderUpload services have been generated by using
the command prompt. The ExecuteCommandProcedure() method in the ExternalQueueService.svc file must
run asynchronously.
The ProcessedOrderController controller has the following requirements.
The GetVendorPolicy() method must enforce a 10 minute absolute cache expiration policy.
The GetProcessedOrders() method must return a view of the 10 most recently processed orders.
OrderUpload Project:
The project contains two services defined in the following files.
IUploadCallbackService.es
UploadCallbackService.svc
Data Access is maintained in a file named UploadOrder.es.
Shipping Project:
Entity Framework is used for data access. The entities are defined in the ExternalOrders.edmx file as shown in
the following diagram.
[PIC-15]
The Custom Tool property for ExternalOrders.edmx has been removed.
POCO classes for the Entity Model are located in the ShippingAddress.es file. The POCO entity must be loaded
by using lazy loading.
The project contains two services defined in the following files.
IShippingService.es
ShippingService.svc.
The IShippingService contract must contain an operation that receives an order number as a parameter. The
operation must return a class named ShippingInfo that inherits from a class named State.
Application Structure
[PIC-16]
[PIC-17]
[PIC-18]
[PIC-19]
[PIC-20]
[PIC-21]
[PIC-22]


Q2.DRAG DROP
Historical flight information data will be stored in Windows Azure Table Storage using the FlightInfo class as the
table entity.
There are millions of entries in the table. Queries for historical flight information specify a set of airlines to
search and whether the query should return only late flights. Results should be ordered by flight name.
You need to specify which properties of the FlightInfo class should be used at the partition and row keys to
ensure that query results are returned as quickly as possible.
What should you do? (To answer, drag the appropriate properties to the correct location or locations in the
answer area. Each property may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split
bar between panes or scroll to view content.)


Select and Place:

[PIC-5]
 - A:   [PIC-6]

 solution: A



Explanation:






Q3.Errors occasionally occur when saving data using the FlightInfoContext ADO.NET Entity Framework context.
Updates to the data are being lost when an error occurs.
You need to ensure that data is still saved when an error occurs by retrying the operation. No more than five
retries should be performed.
Which code segment should you use as the body of the SaveChanges() method in the FlightInfoContext.es
file?




[PIC-7]




[PIC-8]
 - A:   Option A
 - B:   Option B
 - C:   Option C
 - D:   Option D

 solution: A



Q4.You are adding a new REST service endpoint to the FlightDataController controller. It returns flights from the
consolidated data sources only for flights that are late.
You need to write a LINQ to Entities query to extract the required data.
Which code segment should you use?




[PIC-9]
 - A:   Option A
 - B:   Option B
 - C:   Option C
 - D:   Option D

 solution: D



Q5.Data provided by Consolidated Messenger is cached in the HttpContext.Cache object. You need to ensure that
the cache is correctly updated when new data arrives. 
What should you do?
 - A:   Ensure that the EffectivePrivateBytesLimit value is greater than the size of the database file.
 - B:   Change the sliding expiration of the cache item to 12 hours.
 - C:   Use the SqlCacheDependency type configured with a connection string to the database file.
 - D:   Use the CacheDependency type configured to monitor the SFTP target folder.

 solution: D



Q6.You need to load flight information provided by Consolidated Messenger. 
Which should you use?
 - A:   SQL Server Data Transformation Services (DTS)
 - B:   EntityTransaction and EntityCommand
 - C:   Office Open XML
 - D:   OleDbConnection and OleDbDataReader

 solution: D



Q7.You are adding a new REST service endpoint to the FlightDataController controller that returns the total number
of seats for each airline.
You need to write a LINQ to Entities query to extract the required data.
Which code segment should you use?




[PIC-10]
 - A:   Option A
 - B:   Option B
 - C:   Option C
 - D:   Option D

 solution: D



Q8.You need to load flight information provided by Consolidated Messenger. 
What should you use?
 - A:   Office Open XML
 - B:   COM interop
 - C:   OleDbConnection and OleDbDataReader
 - D:   EntityConnection and EntityDataReader

 solution: C



Q9.Historical flight information data will be stored in Windows Azure Table Storage using the FlightInfo class as the
table entity.
There are millions of entries in the table. Queries for historical flight information specify a set of airlines to
search and whether the query should return only late flights. Results should be ordered by flight name.
You need to specify which properties of the FlightInfo class should be used at the partition and row keys to
ensure that query results are returned as quickly as possible.
What should you do? (Each correct answer presents part of the solution. Choose all that apply.)
 - A:   Use the WasLate property as the row key.
 - B:   Use the Airline property as the row key.
 - C:   Use the WasLate property as the partition key
 - D:   Use the Arrival property as the row key.
 - E:   Use the Airline property as the partition key.
 - F:   Use the Flight property as the row key.

 solution: E, F



Q10.Transformed historical flight information provided by the RemoteDataStream() method must be written to the
response stream as a series of XML elements named Flight within a root element named Flights. Each Flight
element has a child element named FlightName that contains the flight name that starts with the two-letter
airline prefix.
You need to implement the StreamHistoricalFlights() method so that it minimizes the amount of memory
allocated.
Which code segment should you use as the body of the StreamHistoricalFlights() method in the
HistoricalDataLoader.es file?




[PIC-11]
 - A:   Option A
 - B:   Option B
 - C:   Option C
 - D:   Option D

 solution: D

Explanation:
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.xml.linq.xstreamingelement.aspx and http://
msdn.microsoft.com/en-us/library/bb551307.aspx