CRT-160 PDF Dumps

How to use our free salesforce CRT-160 PDF Dumps

Our Free CRT-160 PDF dumps are based on the full CRT-160 mock exams which are available on our Web Site. The salesforce CRT-160 PDF consists in questions and answers with detailed explanations.
You can use the PDF CRT-160 practice exam as a study material to pass the CRT-160 exam, and don't forget to try also our CRT-160 testing engine Web Simulator.

On-Line Users: {{voteInfo.result.viewUsers}}
Subscribed Users: {{voteInfo.result.subscribedUsers}}
Thank you for your vote {{voteInfo.result.stars}} Your vote has already been submitted ({{voteInfo.result.votingPeople}} votes)

Follow us on SlideShare to see the latest available CRT-160 tests pdf.

										
											Q1.Which three user role security limits can be added to an individual user account? (Choose three answers.)
 - A:   Max number of emails the user can send.
 - B:   Max number of prospects the user can manually delete.
 - C:   Max number of records a user can import.
 - D:   Max number of prospects the user can manually create.
 - E:   Max number of prospects the user can export.

 solution: A, C, E



Q2.Which two actions can be used to change a prospect's Pardot campaign? (Choose two answers.)
 - A:   Create an automation rule to change Pardot campaign for prospects meeting certain criteria.
 - B:   Add the prospect to a static list.
 - C:   Create a segmentation rule to change the Pardot campaign for prospects meeting certain criteria.
 - D:   Manually change the prospect's Pardot campaign when editing the prospect record.

 solution: A, D



Q3.A form is created to automatically register prospects to a webinar upon submission. 
Which automation tool should be used to accomplish this?
 - A:   Adding a completion action to register prospects on the form.
 - B:   Creating a segmentation rule to register prospects based on the form submission.
 - C:   Creating an automation rule to register prospects based on the form submission.
 - D:   Adding a form completion action as criteria for a dynamic list to be used as a recipient list.

 solution: C



Q4.How does an Administrator grant a Pardot employee access to their account?
 - A:   By calling Pardot Support.
 - B:   By emailing Pardot Support.
 - C:   By contacting Pardot Success Specialist
 - D:   By hovering over the person icon and selecting Grant Account Access.

 solution: D



Q5.A prospect believed to be on an engagement program did NOT receive an email. Which three troubleshooting
steps should an Administrator take to determine why the prospect did NOT receive the email? (Choose three
answers.)
 - A:   Check the Audits tab to see if the prospect was on the correct lists when the email was sent.
 - B:   Check the Lifecycle tab to confirm whether the prospect entered the engagement program before the email

was sent.
 - C:   Check the Profile tab to make sure the prospect has the right engagement program profile.
 - D:   Check the Overview tab to determine whether the prospect is unmailable.
 - E:   Check the Lists tab to determine whether the prospect is on the recipient list or any suppression lists.

 solution: B, D, E



Q6.Which three activities can be used to trigger an increase or decrease in a prospect's score? (Choose three
answers.)
 - A:   Unsubscribing from an email
 - B:   Printing an email
 - C:   Clicking a link in an email
 - D:   Opening an email
 - E:   Forwarding an email

 solution: A, C, D



Q7.Which Salesforce field type is unsupported for syncing with Pardot?
 - A:   Lookup
 - B:   Picklist
 - C:   Number
 - D:   Formula

 solution: A



Q8.What is a capability of an automation rule?
 - A:   Run an action on a prospect multiple times per day.
 - B:   Run an action on a prospect the first time the criteria is met.
 - C:   Run an action on a visitor every time the criteria is met.
 - D:   Run an action on a prospect or visitor the first time the criteria is met.

 solution: B



Q9.What does scoring measure?
 - A:   Personal information about a prospect
 - B:   Time spent on website by a prospect
 - C:   Activities performed by a prospect
 - D:   Time spent on a website by a prospect and explicit information about the prospect

 solution: C



Q10.There are a number of unassigned prospects in the Lenoxsoft database that have NOT been active in more
than 60 days. An automation rule is set to assign prospects once they reach a score of 100. 
What automatic workflow can be created to prevent them from getting assigned?
 - A:   Create an automation rule based on the prospects time to adjust their score to 0 if they haven't been active

in 60 days.
 - B:   Create a dynamic list based on the prospects time to adjust their score to 0 if they haven't been active in 60

days.
 - C:   Create a completion action based on the prospects time to adjust their score to 0 if they haven't been active

in 60 days.
 - D:   Create a segmentation rule based on the prospects time to adjust their score to 0 if they haven't been active

in 60 days.

 solution: A